Rekrytoinnin ja palvelun moniosaaja.

Nuoresta iästään huolimatta rekrytointialalla vahva ja luotettu tekijä.

ValtaGroup on palvelun ammattilainen.

Rakastamme ihmisten palvelua

Osaamme miettiä kokonaisuutta asiakkaan, työntekijän ja työnhakijan näkökulmasta siten, että tekemämme päätökset tuottavat jokaiselle osapuolelle arvoa työelämään. Pidämme aina kiinni palvelulupauksestamme ja haemme jatkuvuutta yhteistyölle. 

Aina valmis palvelemaan niin työnantajia, työnhakijoita kuin työntekijöitäkin.

Esittelyssä Hannele Könnömäki – rekrytointialan kiistaton konkari ja ValtaGroupin perustaja

Aloitin rekrytointialalla vuonna 1997, joten minua voidaan kutsua rekrytointialan jonkin sortin konkariksi.

Mikä tekee minusta pätevän? Ei ainakaan peruskoulutukseni ja/tai ne koulut, jotka minulta aikanaan kesken jäivät, kun veri veti tekemään töitä ja tienaamaan rahaa. Yrittäjäperheen kasvattina vahvojen isoäitien ja oman äitini rinnalla oli varmasti sellainen koulu, joka on koulinut minusta juuri tällaisen naisen – yrittäjän.

Muutosten kautta Valtaan
Vuonna 2012 perustin kolmen yrityksen ryppään, jonka muodostivat Yrityspalvelu Voima, Työpalvelu Voima ja Voima Rakentaminen. Tämä yritys oli minulla tärkeä ja sitä johtaessani vasta ehkä ymmärsin, että rakastan tätä työtä ja yrittämistä. Vastuu on valtava, mutta hyvin toimiva tiimi on tärkeä onnistumisen kannalta ja sellainen minun ympärilläni oli. Hemmetin vahva Voimateam!

Ajat muuttuivat, kasvuvauhti oli kova ja tuli tarjous, joka muutti hetkeksi elämänsuunnan. Tuli koronavuosi ja kilpailukielto yrityskaupan myötä, mutta sitä ei ole muuttanut mikään, että haluan jatkaa näissä tehtävissä ja viedä eteenpäin rekrytointialaa täydellä sydämellä. Tarve palvella ja kuunnella ihmisiä on minulle tärkeää.

Tämä rekrytointitarina saa nyt jatkoa. Jatkan tässä rakentamassani uudessa ValtaGroup yrityksessä sitä, mikä jäi kesken. Haluan Valtaa päättää, Valtaa tehdä hyviä asioita ja Valtaa hoitaa asioita siten, että siitä on hyötyä yrityksille ja työntekijöille.

NYT MENNÄÄN SYLI JA SYDÄN AUKI