Vilma Veijanen

HR-asiantuntija, palkkahallinto ja laskutus

Olen Vilma, ValtaGroupin tiimin toinen Seinäjoen vahvistus, jolla hymy ei hyydy kesken kiireisenkään palkkakatkon. Olen aloittanut ValtaGroupilla joulukuussa 2022, jossa vastaan pääasiassa palkkahallinnon HR-tehtävistä ja laskutuksesta. Työnkuvaani kuuluu monipuolisesti myös muita taloushallinnon tehtäviä.

Päädyin henkilöstöpalvelualalle ikään kuin vahingossa tradenomiopintoihin liittyvän työharjoittelun ja kesätyön kautta, kun alun perin parin kuukauden kesätyöpestistä tulikin ensimmäinen vakituinen työpaikkani. Palasin hetkeksi takaisin koulun penkille suorittamaan opintoni loppuun rauhassa. Kun valmistuminen häämötti, jatkoin tuttujen henkilöstöalan tehtävien parissa, tällä kertaa uuden työnantajan palveluksessa. Rekrytointi ja HR-hommat vaihtuivat kuitenkin pian palkkahallinnon puolelle, jossa tarkka ja täsmällinen luonteeni pääsi paremmin oikeuksiinsa.

Olen työyhteisömme itsenäinen puurtaja, jolle tiukat deadlinet, numeroiden pyörittely ja työehtosopimusten tulkinta eivät aiheuta harmaita hiuksia. Työssäni minulle tärkeintä onkin huolehtia, että kaikki tapahtuu oikein ja ajallaan, mikä onkin siivittänyt minut talousoikeuden jatko-opintojen pariin Vaasan Yliopistolla. Maltillinen ja leikkimielinen tavoitteeni on valmistua nopeammin kuin isäni, jolla opintojen loppuun saattaminen vei muutamaa kuukautta vaille 23 vuotta. Turvallista sanoa, olen vielä hyvin aikataulussa!

Odotan eniten työssäni sitä, että automatisaatiota hyödyntäviä ja järjestelmällisiä toimintamalleja kehittämällä, voin helpottaa niin omien ValtaGroupin työkavereiden kuin asiakkaidemme arkea. Kun arki on mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta, niin saamme keskittyä siihen mitä parhaimmin taidamme ja mistä työssämme nautimme.

Varaa maksuton käynti minulta