Rekrytointi ei usein ole helppoa, vaan yksi yrityksen suurimmista haasteista.

Helpota yrityksesi rekrytointia ja henkilöstön hallintaa ulkoistamalla

Rekrytointiprosessi itsessään on vaikeaa ja siinä onnistuminen vaatii asiantuntijuutta ja aikaa yrityksen johdolta, oli sitten kysymys määräaikaisista tai vakituisista työntekijöistä. Työpaikkailmoitusten laatiminen, hakemusten läpikäynti, soveltuvuustestit, haastattelut ja muut tarvittavat toiminnot synnyttävät kustannuksia ja vievät paljon aikaa. Ja ehkä eniten aikaa kuitenkin vie hakijaan tutustuminen. CV on kenen vaan nopea ja helppo lukea ja sen perusteella tehdäänkin aivan liian nopeita päätöksiä ja valintoja.

Me ValtaGroupissa haluamme tuntea hakijan soveltuvan juuri teidän organisaatioonne ja arvostavan sitä johtamisen kulttuuria, joka teillä vallitsee. Oikean persoonan valitseminen on yhtä tärkeää, ellei joskus tärkeämpää, kuin sen hetkinen osaaminen.

ValtaGroup hoitaa kaikki rekrytointiin ja työnantajan vastuisiin liittyvät velvollisuudet ja maksut yrityksenne puolesta. Maksatte ValtaGroupille ainoastaan vuokratyöntekijöiden tekemien työtuntien mukaisesti.

Ulkoistamalla rekrytoinnin ja vaikka vaan osan henkilöstöstä meille ValtaGroupiin pystytte minimoimaan rekrytoinnin mukana tulevat riskit.

Mikäli ette ole tyytyväinen vuokratyöntekijän kykyihin ja taitoihin, korvaava rekrytointi tehdään ilman teille aiheutuvia lisäkustannuksia.  Sen sijaan, jos vuokratyöntekijä osoittautuu erittäin päteväksi ja hyödylliseksi, voimme erikseen sopia vuokratyöntekijän siirtämisestä kirjoillenne tietyn määräajan jälkeen. Tämä mahdollisuus motivoi työntekijää ja tuo teille kustannustehokkuutta.

Oletko harkinnut henkilöstöhallinnon ulkoistamista?

Huolehdimme HR-asioidesi ulkoistamisesta kokonaisvaltaisesti ja toiveidesi mukaan.