Tari Solla

Liiketoimintajohtaja

Olen intohimoinen ja innokas liiketoiminnan kehittäjä ja myynnin ammattilainen. Motivoidun jatkuvasta kehittämisestä sekä kehittymisestä ja asiakkaiden kanssa yhdessä onnistumisesta.

Urallani olen toiminut rekrytoinnin sekä erilaisten työllistämishankkeiden parissa valtakunnallisesti usean vuoden ajan. Olen toiminut asiakkuusjohtajan roolissa Suomen suurimmassa henkilöstöpalvelualan konsernissa, jossa vastasin myynnistä valtakunnallisesti julkishallinnon asiakkaille. Olen ollut mukana rakentamassa palvelukonseptia, jossa uudistetaan työelämää laaja-alaisilla henkilöstön ja yritysten kasvua tukevilla palveluilla sekä mukana mm. valtakunnallisessa elinikäistä oppimista tukevassa AuroraAI kansallisessa tekoälyohjelmassa.

Koulutukseltani olen tuotantotalouden diplomi-insinööri ja minulla on pitkä tausta ICT-alalta monipuolisista sekä haastavista myynnin, myynnin kehittämisen ja johtamisen sekä asiakkuuksien että liiketoiminnan kehittämisen vaativista tehtävistä. Olen toiminut vaativassa ratkaisumyynnissä, vastannut kumppaniverkostojen rakentamisesta ja kehittämisestä sekä palveluprosessien tehostamisesta ja digitalisoinnista valtionhallinnon – sekä yritysasiakkaille. Tätä kautta olen pystynyt luomaan lisäarvoa asiakkaille sekä auttanut heidän liiketoimintaansa menestymään.

Vahvaa kokemusta ja näyttöä löytyy myös liiketoiminnan johtamisesta sekä uusien palveluiden ja innovaatioiden tuloksellisesta kehittämisestä alkaen strategian laadinnasta, tahtotilan ja tavoitteiden rakentamisesta sekä niiden jalkauttamisesta. Ennen ValtaGroupin tiimiin liittymistä toimin energiateollisuudessa myyntijohtajan roolissa.

Vapaa-ajalla harrastan monipuolisesti liikuntaa, liikun luonnossa sekä metsästän. Perheen kanssa mökkeilemme yhdessä sekä olemme intohimoisia maailmanmatkaajia.

Kaiken tekemisen keskiössä itselläni ovat aina asiakkaat ja asiakaskokemus, uuden kehittäminen, kasvu sekä jatkuva itsensä haastaminen.

Otathan yhteyttä, onnistutaan yhdessä!

Varaa maksuton käynti minulta