Henkilöstöä muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Suorahaku

Hyvin hoidettu henkilöstövuokrauksen rekrytointiprosessi luo mielikuvaa hakijalle juuri teidän organisaatiostanne. Meille ValtaGroupissa ei ole yhdentekevää, minkälaisen palvelukokemuksen prosessi antaa hakijalle tai teille. Pääsette tilaajana hyödyntämään laajaa hakijakantaamme sekä rekrytointiasiantuntijoidemme vahvaa kokemusta ja osaamista henkilöstövalinnassa. 

Tämä antaa teille mahdollisuuden todentaa yhdessä valitun työntekijän osaamisen ja tuloksellisuuden vuokrauksen aikana, sekä tuo teille ajan ja rahan säästöä. Me hoidamme kaikki hallinnolliset työt puolestanne.

Henkilöstövuokrauksessa työsopimus on työntekijän ja henkilöstövuokrausyrityksen välinen. Teidän ja ValtaGroupin välille sen sijaan laaditaan sopimus, jonka puitteissa voitte hyödyntää palveluamme joustavasti tarpeidenne mukaisesti. 

Voitte halutessanne ja sopimuksemme mukaisesti rekrytoida vuokratyöntekijän myöhemmin omille palkkalistoillenne. Valtaosa ValtaGroupin vuokratyöntekijöitä työllistyykin ajan mittaan yrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Valtavan nopea suorahaku.

ValtaGroup tarjoaa ratkaisut suorahakuun. Käytä Valtaa viisaasti.