Henkilöstöä muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Suorahaku

Kun etsit nopeaa ja proaktiivista rekrytointikumppania, olet oikeassa paikassa. Meillä on kyky ymmärtää mihin asiakkaamme ovat menossa ja miten me voimme heitä tällä matkalla parhaiten tukea. Saamme toistuvasti asiakkailtamme kiitosta ripeästä toiminnasta, systemaattisesta viestinnästä ja huolellisesti valikoiduista kandidaateista. ValtaGroup tarjoaa laadukasta palvelua yritysten erilaisiin rekrytointitarpeisiin useille eri toimialoille.

Suorahaku eli headhunting tarkoittaa työntekijöiden löytämistä verkostojen avulla ilman julkista ilmoitushakua. Yleisiä syitä suorahaun käytölle ovat haastava saatavuus kyseisessä markkinassa, sensitiivisyys ja aikataulupaine. Meiltä saat tarvittaessa näkemyksen parhaasta toimintatavasta, mutta suorahaku sopii luottamuksellisiin rekrytointeihin, kun kyseessä on saatavuudeltaan haastavat asiantuntija- ja toimihenkilörekrytoinnit sekä keski- ja ylemmän johdon rekrytoinnit.

Suorahakuprosessimme ovat konseptoituja aina määrittelystä loppuraporttiin saakka. Kokeneiden ammattilaisten lisäksi käytössämme ovat modernit työkalut ja laajat verkostot. Kokemuksemme mukaan suorahakuprosessissa olennaista on asiakkaan liiketoiminnan ja kulttuurin ymmärtäminen. Me työskentelemme aina asiakkaan tavoitteet ja yhteisesti määritelty päämäärä edellä ja haastamme sekä annamme näkemyksiämme tarvittaessa.


SUORAHAUN HYÖDYT

1. SAATAVUUS
Suorahaun avulla löydämme passiiviset hakijat, joita emme yleensä tavoita pelkän ilmoitushaun avulla. Kokemuksemme mukaan tietyissä rooleissa, joissa saatavuus on haastavaa suorahaku tuo merkittävää lisäarvoa löydettävyyden varmistamiseksi.

2. TEHOKKUUS
Suorahakua hyödyntämällä voimme nopeuttaa rekrytointiprosessia. Löydämme profiiliinne sopivat passiiviset osaajat, jotka vastaavat juuri teidän tarpeisiinne ja vahvistamme työnantajamielikuvaanne erittäin rajatuissa kohderyhmissä.

3. LUOTTAMUKSELLISUUS
Jos rekrytointiprosessisi vaatii äärimmäistä luottamuksellisuutta, suorahaku on oikea tapa. Päällikkö- ja johtotason asiakasprojekteissa työskentelemme toistuvasti salassapidon piiriin lukeutuvien hankkeiden parissa.

Yhteyshenkilösi

Ripeää ja räätälöityä rekrytointia.

Suorahaun avulla ratkaisuja rekrytointihaasteisiin.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.