Satu Kivekäs

Myynti ja rekrytointi

Olen Satu Kivekäs, monessa liemessä keitetty rekrytoinnin ja HR-työn ammattilainen. Olen kotoisin Tampereelta, ja vaikka elämä on kuljettanut aina maailman toiselle puolen saakka, olen aina tänne palannut. Vapaa-ajallani tykkään ulkoilla, liikkua ja rentoutua itselle tärkeissä paikoissa luonnosta nauttien.

Rekrytointi- ja HR-alan rautainen ammattilainen

Työ on ollut minulle aina tärkeässä roolissa. Ennen vuosituhannen vaihtumista lähdimme työkomennukselle perheen kanssa Singaporeen. Uima-altaalla makoilu ei kauaa maistunut ja melko pian löysinkin itseni Singaporen Suomen suurlähetystön palveluksesta. Suomeen palattuamme pääsin hyödyntämään suurlähetystössä karttunutta kokemustani Nokian palveluksessa. Johdon assistenttiroolista etenin luontaisten vahvuuksieni avuin nopeasti HR-tehtäviin – ja sille tielle jäin.

Nokia-vuosien jälkeen olen työskennellyt muutamassa alan yrityksessä erilaisissa rekrytoinnin, henkilöstövuokrauksen ja henkilöstöhallinnon tehtävissä. Mielestäni tässä työssä parasta on aito ilo, joka syntyy onnistumisista – siitä, kun työnantaja löytää juuri oikean työntekijän ja työntekijä puolestaan saa unelmiensa työpaikan.

Tarpeisiisi sopivaa työtä ja työvoimaa

ValtaGroupilla toimin sekä henkilöstövuokrauksen että rekrytoinnin parissa, auttaen asiakkaitani löytämään heille sopivaa työvoimaa. Olen työskennellyt runsaasti eri teollisuuden alojen parissa, minkä ansiosta tunnen hyvin alan tarpeet. Minulla on pätevyys toteuttaa myös persoonallisuus- ja kykytestejä; riittävän osaamisen lisäksi rekrytoinnissa on tärkeää huomioida myös työntekijän soveltuvuus tulevaan tiimiin ja työyhteisöön.

Olen luotettava ja tehokas, mutta myös helposti lähestyttävä ja vuorovaikutustaitoinen. Keskustelen luontevasti niin toimitusjohtajan kuin tuotantotyöntekijän kanssa kohdaten jokaisen ihmisen tasavertaisesti. Uskon, että vankan kokemuksen ja ammattitaidon lisäksi tässä työssä onnistumiseen vaaditaan myös hyvää ihmistuntemusta.

Vuosien aikana karttuneita laajoja verkostojani ja nykyaikaisia menetelmiä hyödyntämällä voin varmasti olla sinulle avuksi – etsit sitten pitkäaikaista työntekijää, vuokratyövoimaa tai uutta työpaikkaa. Ota rohkeasti yhteyttä miten ja milloin tahansa!

Varaa maksuton käynti minulta