Etsimme tarjoamillesi töille tekijän.

Rekrytointipalvelu

Jos etsit ammattimaista rekrytointipalvelua, olet oikeassa paikassa. ValtaGroup pyrkii työnhakijan ja yrityksenne molemminpuoliseen win–win-tilanteeseen. Hakijan täytyy tuntea, että hän on tekemässä oikean päätöksen: että juuri tämä työtehtävä ja työpaikka on hänelle se oikea. Samoin yrityksenne täytyy kokea, että rekrytoitava työntekijä on sopivin ja valittu oikein perustein. Olemme rektytointiyritys, joka panostaa mm. näihin edellämainittuihin asioihin. 

Hakijalle pyritään luomaan koko rekrytointiprosessista tunne, että hänestä välitetään aidosti ja ollaan kiinnostuneita, mitä uusi tehtävä antaa hänelle. ValtaGroup ei jätä hakijaa yksin valinnan jälkeen, vaan tukee niin pitkään ja pitkälle kuin se on tarpeellista. Voimme tarjota myös työntekijälle soveltuvaa valmennusta tai koulutusta sopimuksemme mukaisesti. 

Hyödynnämme ilmoitushakua eri rekrytointikanavissa aina tilanteen ja sopimuksemme mukaan. Haemme tekijöitä myös eri tietokannoista. Pääasia on, että rekrytointipalvelumme löytää teille juuri oikeanlaisen ammattilaisen.

Käytä Valtaa viisaasti tehdessäsi päätöstä keneltä tilaat rekrytointia tulevaan työntekijätarpeeseesi. Onnistunut rekrytointi on kolmen kauppa: työntekijä – ValtaGroup – työnantaja.

Palvelun taso ja aito huolehtiminen ovat toimintamme kulmakiviä.

Suuri osa työntekijöistämme vakinaistuu vuosittain asiakasyrityksiimme.

Ihmishahmoja kaupungin laidalla

Rekrytointipalvelut vahvalla ja ripeällä otteella

ValtaGroup on henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut rekrytointiin henkilöstövuokraukseen. Meillä on vahva rekrytointiosaaminen, joka mahdollistaa onnistuneen rekrytoinnin myös johto- ja päällikkötason tehtäviin sekä vaativiin asiantuntijatehtäviin.

Tarjoamme täyden takuun kaikille rekrytointitoimeksiannoille. Jos työntekijä ei jostain syystä vastaa odotuksia, käynnistämme hakuprosessin uudelleen ja etsimme pätevän korvaajan.

Rekrytointi on erityisosaamistamme, ja tavoitteenamme on aina varmistaa onnistunut lopputulos jokaisessa toimeksiannossa vastaamaan kaikkia tarpeita. Valitessasi meidät kumppaniksesi, voit luottaa siihen, että saat ammattitaitoista palvelua ja korkeatasoista osaamista juuri sinun tarpeeseesi.

Rekrytointipalvelun hyödyt

Puupilari rekrytointipalvelun aulassa

Rekrytoinnin ulkoistaminen tarjoaa useita etuja yrityksille, jotka etsivät uusia työntekijöitä. Rekrytointi on tärkeä prosessi, joka vaatii aikaa ja resursseja. Hyvien työntekijöiden löytäminen on tärkeää, jotta yritys voi menestyä. Monet yritykset käyttävät rekrytointipalveluja löytääkseen sopivat työntekijät.

Rekrytointipalvelun hyödyt ovat moninaiset ja niistä on tärkeää olla tietoinen.

Laadukkaat työntekijät

Rekrytointipalvelun käyttö auttaa löytämään laadukkaita työntekijöitä, jotka sopivat yrityksen tarpeisiin. Palveluntarjoajat käyttävät tehokkaita menetelmiä ja prosesseja, joiden avulla löydetään parhaat mahdolliset ehdokkaat.

Aikaa ja resursseja säästyy

Rekrytointipalvelun käyttö vapauttaa aikaa ja resursseja muuhun toimintaan.
Palveluntarjoaja hoitaa kaikki rekrytointiprosessin vaiheet, kuten hakemusten vastaanottamisen, haastattelut ja taustatarkastukset.

Laaja verkosto

Rekrytointipalveluntarjoajilla on laaja verkosto, johon kuuluu potentiaalisia työntekijöitä. Tämä helpottaa sopivan työntekijän löytämistä nopeasti ja tehokkaasti. Lisäksi rekrytointipalvelulla on laaja kokemus eri toimialoilta ja tehtävistä. Tämä tarkoittaa, että he tietävät, mitä etsiä ja mistä löytää sopivia ehdokkaita.

Parempi ehdokkaiden laatu

Rekrytointipalvelun ammattilaiset käyttävät erilaisia menetelmiä, joiden avulla he voivat löytää parempia ehdokkaita.