Minkälaisia palveluja yrityksesi kaipaa?

Palvelut yrityksille

ValtaGroup pyrkii työnhakijan ja rekrytoivan yrityksen molemminpuoliseen win–win-tilanteeseen. Käytä Valtaa viisaasti päättäessäsi, kenelle lähetät työhakemuksesi tai keneltä tilaat rekrytointia työntekijätarpeeseen.

Henkilöstövuokraus

Vaihteleeko yrityksesi työntekijämäärän tarve? Henkilöstövuokraus helpottaa sopeutumista kausivaihteluihin ja alentaa myös työntekijän palkkaamiseen liittyviä riskejä.

Rekrytointi

Käännämme vaikka kivet ja kannot, jotta löydämme sopivimmat työntekijät tarpeisiisi. Ulkoista rekrytointi ammattilaisille ja voit rauhassa keskittyä omaan ydinliiketoimintaan.

Oppisopimusrekrytointi

Oletko kiinnostunut kouluttamaan yrityksellesi työntekijän oppisopimuksen kautta? Tehtävämme on auttaa sinua löytämään sopiva ja motivoitunut koulutettava henkilö.

Soveltuvuusarviointi

Löydä oikeat osaajat. Apua valintoihin sekä päätöksentekoon. Arvioitavan hakijan vahvuudet ja kehittämiskohteet tulevat soveltuvuusarvioinnissa hyvin esille.

Ulkoistaminen

Henkilöstöhallintoon panostaminen parantaa aina työssä viihtymistä. Sitoutuneet työntekijät yrityksessä luovat kilpailuetua ja ovat organisaation tärkein resurssi.

Koulutus ja valmennus

Koulutuksia johtamiseen ja työnohjaukseen. Räätälöimme sisällöt tarpeiden mukaan ja käytämme perinteisempien menetelmien rinnalla toiminnallisuutta.

Palvelumme korkea taso ja aito välittäminen ovat toimintamme perusta.

Suuri osa työntekijöistämme vakinaistuu vuosittain asiakasyrityksiimme.