Opiskelija – ValtaGroup - asiakasyritys

Rekrytointi oppisopimuksella

Me ValtaGroupissa tuemme opiskelijoita löytämään juuri sen oikean oppisopimuspaikan. Tämä ei aina ole opiskelijalle helppoa, vaikka heitä neuvotaan olemaan aktiivisia ja tekemään itsenäisesti työtä oppisopimuspaikan löytämisen eteen ja valmistelemaan CV ja hakemuksen huolellisesti. Moni kädentaitoinen opiskelija kohtaa tässä ensimmäisen ongelman; hän ei välttämättä ole se paras CV:n kirjoittaja. 

Oppisopimuspaikan löytäminen saattaa olla opiskelijalle myös erittäin vaikeaa, koska kaikki yritykset eivät pysty tarjoamaan tätä mahdollisuutta tai yrityksellä ei ole resursseja paperityöhön ja opiskelijan tukemiseen oppisopimuksen aikana. Tässä ValtaGroup tulee apuun. Me haastattelemme ja haastamme opiskelijoita, autamme heitä löytämään oppisopimuspaikan ja tuemme heitä myös oppisopimuksen aikaisen työsuhteen aikana.

Toimimme aktiivisesti oppilaitoksen, opiskelijan ja oppisopimuspaikan, eli asiakasyrityksen välillä. Oppisopimusajan jälkeen maksamme palkan valmistuneelle työntekijälle, joka siirtyy ValtaGroupin kautta vuokratyösuhteeseen asiakasyrityksen. Asiakasyritykselle oppisopimus ValtaGroupin kautta on vaivaton ja nopea tapa, sillä aikaa ei mene haastatteluihin eikä vaadittavien sopimuspapereiden täyttämiseen.

Annetaan yhdessä mahdollisuus opiskelijoille löytää juuri oikea työura teidän yrityksestänne. 

Yhteyshenkilösi

Oppisopimuksella rekrytointi tuottaa oikeanlaista osaamista yrityksesi tarpeisiin.

Valtavasti potentiaalia, mutta ei aivan oikeanlaista osaamista? Oppisopimuskoulutus auttaa.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.