Marko Lukkari

Asiakkuusjohtaja

Olen Marko Lukkari, ValtaGroupin asiakkuusjohtajana. Ympäri Suomea reissaava aito pirkanmaalainen, jolla virtaa suonissa joukkueurheilijan veri. Joukkueurheilitaustasta huolimatta viihdyn nykyisin vapaa-ajalla kuitenkin enemmän kestävyyslajien parissa.

Kattavaa näkemystä eri toimialojen tarpeista
Työhistoriani on monipuolinen – meriittiä on kertynyt mm. myynnin eri tehtävistä niin B2B- kuin B2C-myynnistä, ja HR-alaltakin on ehtinyt kertyä monipuolista kokemusta yli kymmenen vuoden ajalta. Olen saanut olla mukana tukemassa eri toimialojen yritysten kasvua onnistuneiden rekrytointien ja mm. henkilökunnan muutoskoulutusten avulla. Vahvuuksiani ovat ehdottomasti kattava näkemys eri toimialojen tarpeista ja henkilöstöhallinnon toiminnoista.

Ratkaisukeskeinen haasteiden ratkoja
Olisiko urheilutaustani vai mikä, mutta kova kilpailuviettini näkyy myös työssäni. Suhtaudun kaikkiin toimeksiantoihin tosissaan. Ratkaisukeskeinen luonteeni syttyy aina, kun pääsen ratkomaan yritykselle tärkeitä asioita ja auttamaan heidän kehitystä. Jouhevan, mutta systemaattisen ja jämäkän työskentelytapani ansiosta minulla on kyky saada kärkikandidaattien paras osaaminen esille – päämääränä löytää täydellinen pari niin työnantajan kuin työntekijän näkökulmasta.

Parasta työpäivissäni on, kun pääsen sukeltamaan syvälle asiakasyrityksen strategiaan ja käytännön toimintaan. Hypätä niin sanotusti heidän kenkiinsä ja ratkaista henkilöstöhallinnon haasteet. Hoitaa hommat just eikä melkein!

Uskon, että pitkän työurani aikana kertynyt kattava verkostoni sekä ammattitaitoinen suhtautuminen toimeksiantoihin auttaa löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat henkilövuokrauksen, suorahaun ja rekrytoinnin yhtälöt. Ota rohkeasti yhteyttä!

Varaa maksuton käynti minulta