Tahdomme löytää sinulle kesätyön.

ValtaGroup Oy maksaa nuorten kesätyöntekijöiden perehdytysviikon.

ValtaGroup Oy maksaa nuorten kesätyöntekijöiden perehdytysviikon ja haastaa pirkanmaalaiset yritykset rohkeaan rekrytointiin.

Korona-pandemian keskellä on puhuttu paljon nuorten työllistymisen haasteista ja sen tulevaisuuden vaikutuksista. ValtaGroup Oy teki päätöksen tukea nuoria näinä haasteellisina aikoina ja maksaa jokaisen kauttaan työllistyvän nuoren perehdytysviikon. ”Olen työskennellyt alalla 24 vuotta ja nähnyt kuinka tärkeää työelämään kiinnipääseminen on etenkin nuorelle itselleen. Sillä on kokonaisvaltainen vaikutus ihmisen elämään monellakin tavalla ja sanon sen myös neljän lapsen äitinä. Toivon rohkeampaa otetta myös yrittäjiltä, koska nuorissa on tulevaisuutemme” ValtaGroup Oy:n toimitusjohtaja ja perustaja Hannele Könnömäki sanoo. ”Nyt on aika siirtyä sanoista tekoihin”.

ValtaGroup Oy haastaa pirkanmaalaiset yritykset rohkeaan rekrytointiin. ”Osa-aikaiseenkin työhön perehdyttäminen on merkittävä kustannus pk-yrityksille ja ValtaGroup haluaa madaltaa tätä kynnystä” Könnömäki toteaa. ”Haluamme osaltamme tukea kampanjalla myös pk-yrityksiä, jotka ovat poikkeusolojen takia taloudellisesti haastavassa tilanteessa”. Perehdytyksellä on tutkitusti suuri vaikutus sekä työtyytyväisyyteen että työn tuottavuuteen.

ValtaGroup Oy on alan asiantuntijoiden perustama henkilöstövuokraus, rekrytointi, koulutus- ja valmennuspalveluita tarjoava yritys. Yrityksen missio on tarjota paras mahdollinen palvelukokemus sekä työnhakijalle että tilaavalle asiakasyritykselle. ValtaGroup Oy rekrytoi ja vuokraa eri alojen osaajia yli 30 vuoden kokemuksella.

Yrittäjä, ilmoita meille kesätyöstä.

Hannele Könnömäki

Satu Kivekäs

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.