Jussi Virta

Henkilöstövuokraus & rekrytointi

Moi. Olen Jussi, aikuiseen ikään ehtinyt paljasjalkainen tamperelainen.

Aloitin työt ValtaGroupilla liiketalouden opintoihin liittyvässä työharjoittelussa kesällä 2022.

Ajattelin aikoinaan, että armeijan jälkeen pidän välivuoden ja katson pääsykoekirjoja sitten seuraavana keväänä. Tuli kevät, toinen kevät ja kolmas kevät. Kevät tuli ja meni lopulta kolmetoista kertaa, kunnes keväällä 2019 lopulta hain Tampereen Ammattikorkeakouluun opiskelemaan liiketaloutta, pääsin sisälle ja nyt 2022 syksyllä opinnot ovat viittä vaille valmiit.

Opintojen aloittamista siirsi mielenkiintoiset työt matkapuhelinoperaattorin palveluksessa. Minulla onkin lähes 17 vuoden kokemus myynnistä kuluttajille ja pienyrittäjille, myynnin ohjaamisesta sekä esihenkilötyöstä.

Työssäni minulle on tärkeätä tyytyväiset ja työhönsä sitoutuneet työntekijät sekä asiakkaan odotukset ylittävät asiakaskokemukset. Arvostan ihmistä ja näen erilaisuudet vahvuuksina, joita hyödyntämällä rakennetaan parhaat työyhteisöt. Olen aina johtanut ihmisiä, en asioita ja koen, että työelämässä menestyy parhaiten tekemällä asiat ihmiseltä ihmiselle.

Työssäni olen työllistänyt lukuisia työntekijöitä niin kesä- ja sesonkitöihin kuin myös vakituisiin työsuhteisiin, joten rekrytoinnit ja onnistuneet henkilövalinnat ovat minulle tuttuja. Olen ollut monelle työntekijälle sen ensimmäisen oikean työpaikan esihenkilö. Ymmärrän, kuinka tärkeä on positiivinen työnantajamielikuva ja mistä asioista se koostuu.

Toimittuani pitkään esihenkilönä olen oppinut, kuinka suuri merkitys on onnistuneilla henkilövalinnoilla, kun puhutaan työssä viihtymisestä ja ylipäätään yrityksen toiminnasta. Mieluummin etsin pidempään ja löydän kerralla oikean, kuin otan nopeasti sen ensimmäisen, joka sattuisi nimellisesti tehtävään sopimaan.

HR työssä minua kiinnostavat ihmiset, heidän tarinansa sekä mahdollisuus hyödyntää erilaisia vahvuuksia täydellisyyttä hipovien tiimien rakentamisessa.

Olen aina nähnyt uudet asiat ja muutokset ensisijaisesti mahdollisuuksina kehittyä, kasvaa sekä paikkana uuden oppimiseen, en haasteena tai ongelmana.

Kun haluat odotuksesi ylittävää apua yrityksesi rekrytoinneissa – Ole yhteydessä ja katsotaan mistä löydämme juuri teidän tarpeisiinne parhaiten soveltuvat tekijät.

Varaa maksuton käynti minulta