Henkilöstöä muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Henkilöstövuokraus – Tampere

Onko sinulla tarve henkilöstövuokrauspalvelulle Tampereella tai sen lähikunnissa? Hienoa, sillä autamme sinua mielellämme. Valtagroup auttaa sinua henkilöstövuokrauksen avulla ratkaisemaan erilaisia tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti määräaikaista tai väliaikaista työvoimaa, riippumatta yrityksen koosta. Tällaisia tilanteita ovat mm. sesonkihuiput, ylimenokaudet, erilaiset projektit ja sijaisuudet sekä strategiset päätökset, kuten alihankinnan käyttö resurssien hallinnassa. Henkilöstövuokrauksen avulla  saat joustavuutta ja apua kaikkiin näihin tarpeisiin.

Tiedämme, että hyvin hoidettu henkilöstövuokrauksen rekrytointiprosessi antaa hakijalle hedelmällisen mielikuvan yrityksestänne. Tiedämme myös, että prosessin tarjoama palvelukokemus on tärkeä sekä hakijoille että teille. Tilatessanne henkilöstövuokrauspalvelumme voitte hyödyntää laajaa hakijakantaamme ja rekrytointiasiantuntijoidemme vahvaa kokemusta sekä osaamista henkilöstövalinnassa. Tämä mahdollistaa yhdessä valitun työntekijän osaamisen ja tuloksellisuuden varmistamisen vuokrauksen aikana, sekä säästää aikaa ja rahaa. Me hoidamme kaikki hallinnolliset tehtävät puolestanne – tottakai.

Henkilöstövuokrauksessa työsopimus on työntekijän ja henkilöstövuokrausyrityksen välillä. Sen sijaan teidän ja ValtaGroupin välille laaditaan sopimus, jonka puitteissa voitte hyödyntää palveluamme joustavasti tarpeidenne mukaisesti.

Voitte halutessanne ja sopimuksemme mukaisesti rekrytoida vuokratyöntekijän myöhemmin omille palkkalistoillenne. Valtaosa ValtaGroupin vuokratyöntekijöistä työllistyykin ajan mittaan yrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Valtavan helppo ja huoleton rekrytointitapa.

ValtaGroup tarjoaa ratkaisuja rekrytointeihin. Käytä Valtaa viisaasti.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.