Henkilöstöä muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Henkilöstövuokraus – Tampere

Onko sinulla tarve henkilöstövuokrauspalvelulle Tampereella tai sen lähikunnissa? Hienoa, sillä autamme sinua mielellämme. Valtagroup auttaa sinua henkilöstövuokrauksen avulla ratkaisemaan erilaisia tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti määräaikaista tai väliaikaista työvoimaa, riippumatta yrityksen koosta. Tällaisia tilanteita ovat mm. sesonkihuiput, ylimenokaudet, erilaiset projektit ja sijaisuudet sekä strategiset päätökset, kuten alihankinnan käyttö resurssien hallinnassa. Henkilöstövuokrauksen avulla  saat joustavuutta ja apua kaikkiin näihin tarpeisiin.

Tiedämme, että hyvin hoidettu henkilöstövuokrauksen rekrytointiprosessi antaa hakijalle hedelmällisen mielikuvan yrityksestänne. Tiedämme myös, että prosessin tarjoama palvelukokemus on tärkeä sekä hakijoille että teille. Tilatessanne henkilöstövuokrauspalvelumme voitte hyödyntää laajaa hakijakantaamme ja rekrytointiasiantuntijoidemme vahvaa kokemusta sekä osaamista henkilöstövalinnassa. Tämä mahdollistaa yhdessä valitun työntekijän osaamisen ja tuloksellisuuden varmistamisen vuokrauksen aikana, sekä säästää aikaa ja rahaa. Me hoidamme kaikki hallinnolliset tehtävät puolestanne – tottakai.

Henkilöstövuokrauksessa työsopimus on työntekijän ja henkilöstövuokrausyrityksen välillä. Sen sijaan teidän ja ValtaGroupin välille laaditaan sopimus, jonka puitteissa voitte hyödyntää palveluamme joustavasti tarpeidenne mukaisesti.

Voitte halutessanne ja sopimuksemme mukaisesti rekrytoida vuokratyöntekijän myöhemmin omille palkkalistoillenne. Valtaosa ValtaGroupin vuokratyöntekijöistä työllistyykin ajan mittaan yrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Valtavan helppo ja huoleton rekrytointitapa.

ValtaGroup tarjoaa ratkaisuja rekrytointeihin. Käytä Valtaa viisaasti.

Henkilöstövuokraus on tehty onnistuneesti

Henkilöstövuokrauksessa on edelläkävijänsä – Valtagroup

ValtaGroup on henkilöstöpalvelualan yritys, jolla on vahva osaaminen mm. rekrytoinnissa ja henkilöstövuokrauksessa. Meillä on huolellisesti suunnitellut prosessit ja vahva rekrytointiosaaminen, mikä mahdollistaa onnistuneen henkilöstövuokrauksen ja pysyvien rekrytointien tekemisen myös johtotehtäviin, esihenkilöasemiin sekä vaativiin asiantuntijatehtäviin. Tarjoamme täyden takuun kaikille henkilöstövuokraustoimeksiannoille. Jos tilapäinen työntekijä jostain syystä ei täytä odotuksia, aloitamme hakuprosessin uudelleen ja löydämme pätevän korvaajan.

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi ovat erityisaluetta, ja tavoitteenamme on aina varmistaa onnistunut lopputulos jokaisessa toimeksiannossa vastaamaan kaikkia tarpeita.

Henkilöstövuokraamisen edut

Henkilöstövuokraus tarjoaa yritykselle lähes riskitöntä joustavuutta arkeen, sillä voitte helposti ja vaivattomasti saada lisää työvoimaa tarpeen mukaan. Valtagroup tarjoaa tukea koko prosessin ajan, ei ainoastaan työntekijöiden välityksessä. Rekrytoija vastaa rekrytointiprofiilin luomisesta, sopivien ehdokkaiden löytämisestä, henkilöarvioinnista ja työsopimuksen tekemisestä.

Me hoidamme rekrytointiprosessin ja byrokratian puolestanne, jotta voitte keskittyä käyttämään yrityksenne tarvitsemaa työvoimaa.

  1. Henkilöstövuokraus tarjoaa pikaisen ja tehokkaan tavan palkata uusia työntekijöitä ilman rekrytointiprosessin haasteita ja resurssien sitomista.

  2. Henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan ratkaisun lyhyt- ja pitkäaikaisiin työvoiman tarpeisiin, mahdollistaen yrityksen resurssien tarkan hallinnan vastaamaan työn määrää ja kausiluonteisia tarpeita.

  3. ValtaGroup varmistaa, että henkilöstövuokraus on oikeudenmukaista ja tarjoaa positiivisen kokemuksen niin työntekijälle kuin asiakasyritykselle.

  4. Henkilöstövuokrauksen asiantuntijat ovat jo valinneet ja arvioineet alansa ammattilaiset, mikä tekee rekrytoinnista helpompaa.

  5. Vuokratyövoimaa tarjoava yritys vastaa kaikista työnantajavelvoitteista, kuten vakuutuksista, eläkkeistä ja sopimuksista.