Henkilöstöä muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Henkilöstövuokraus – Seinäjoki

Tarvitsetko henkilöstövuokrauspalveluita Seinäjoella tai muualla Etelä-Pohjanmaalla? Me Valtagroupilla olemme täällä auttaaksemme sinua. Meidän henkilöstövuokrauspalvelumme avulla voit ratkaista nopeasti tilanteita, joissa tarvitset määräaikaista tai väliaikaista työvoimaa. Olipa yrityksesi kooltaan kuinka suuri. Tarve henkilöstövuokraukselle saattaa tulla kysymykseen erilaisissa tilanteissa, kuten: sesonkihuippujen aikaan, ylimenokaudella, erilaisten projektien tarpeissa ja sijaisuuksissa, sekä strategiset päätöksissä kuten alihankinnan käyttö resurssien hallinnassa. Henkilöstövuokrauksen avulla voit saada joustavuutta ja apua kaikkiin näihin tarpeisiin.

Ymmärrämme, että hyvin hoidettu henkilöstövuokrauksen rekrytointiprosessi luo hakijalle positiivisen mielikuvan yrityksestäsi. Tiedämme myös, että prosessin tarjoama palvelukokemus on tärkeä sekä hakijoille että sinulle. Käyttämällä palveluamme, voit hyödyntää laajaa hakijakantaamme ja rekrytointiasiantuntijoidemme vahvaa kokemusta ja osaamista henkilöstövalinnassa. Tämä mahdollistaa yhdessä valitun työntekijän osaamisen ja tuloksellisuuden varmistamisen vuokrauksen aikana, sekä säästää aikaa ja rahaa. Me hoidamme kaikki hallinnolliset tehtävät puolestasi – tietysti.

Henkilöstövuokrauksessa työsopimus on työntekijän ja henkilöstövuokrausyrityksen välillä. Sen sijaan sinun ja ValtaGroupin välillä laaditaan sopimus, jonka puitteissa voit hyödyntää palveluamme joustavasti tarpeidesi mukaisesti.

Voit myös halutessasi rekrytoida vuokratyöntekijän myöhemmin omille palkkalistoillesi sopimuksemme mukaisesti. Iso osa ValtaGroupin vuokratyöntekijöistä työllistyykin ajan mittaan yrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Valtavan helppo ja huoleton rekrytointitapa.

ValtaGroup tarjoaa ratkaisuja rekrytointeihin. Käytä Valtaa viisaasti.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.