Henkilöstöä muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Henkilöstövuokraus – Seinäjoki

Tarvitsetko henkilöstövuokrauspalveluita Seinäjoella tai muualla Etelä-Pohjanmaalla? Me Valtagroupilla olemme täällä auttaaksemme sinua. Meidän henkilöstövuokrauspalvelumme avulla voit ratkaista nopeasti tilanteita, joissa tarvitset määräaikaista tai väliaikaista työvoimaa. Olipa yrityksesi kooltaan kuinka suuri. Tarve henkilöstövuokraukselle saattaa tulla kysymykseen erilaisissa tilanteissa, kuten: sesonkihuippujen aikaan, ylimenokaudella, erilaisten projektien tarpeissa ja sijaisuuksissa, sekä strategiset päätöksissä kuten alihankinnan käyttö resurssien hallinnassa. Henkilöstövuokrauksen avulla voit saada joustavuutta ja apua kaikkiin näihin tarpeisiin.

Ymmärrämme, että hyvin hoidettu henkilöstövuokrauksen rekrytointiprosessi luo hakijalle positiivisen mielikuvan yrityksestäsi. Tiedämme myös, että prosessin tarjoama palvelukokemus on tärkeä sekä hakijoille että sinulle. Käyttämällä palveluamme, voit hyödyntää laajaa hakijakantaamme ja rekrytointiasiantuntijoidemme vahvaa kokemusta ja osaamista henkilöstövalinnassa. Tämä mahdollistaa yhdessä valitun työntekijän osaamisen ja tuloksellisuuden varmistamisen vuokrauksen aikana, sekä säästää aikaa ja rahaa. Me hoidamme kaikki hallinnolliset tehtävät puolestasi – tietysti.

Henkilöstövuokrauksessa työsopimus on työntekijän ja henkilöstövuokrausyrityksen välillä. Sen sijaan sinun ja ValtaGroupin välillä laaditaan sopimus, jonka puitteissa voit hyödyntää palveluamme joustavasti tarpeidesi mukaisesti.

Voit myös halutessasi rekrytoida vuokratyöntekijän myöhemmin omille palkkalistoillesi sopimuksemme mukaisesti. Iso osa ValtaGroupin vuokratyöntekijöistä työllistyykin ajan mittaan yrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Valtavan helppo ja huoleton rekrytointitapa.

ValtaGroup tarjoaa ratkaisuja rekrytointeihin. Käytä Valtaa viisaasti.

Henkilöstöä vuokrataan Seinäjoella

ValtaGroup on henkilöstövuokrauksen edelläkävijä

ValtaGroup on johtava henkilöstöpalvelualan yritys, jolla on vahva osaaminen rekrytoinnissa ja henkilöstövuokrauksessa. Meillä on huolellisesti suunnitellut prosessit ja vahva rekrytointiosaaminen, joka mahdollistaa onnistuneen henkilöstövuokrauksen ja pysyvien rekrytointien tekemisen myös johtotehtäviin, esihenkilöasemiin sekä vaativiin asiantuntijatehtäviin. Tarjoamme täyden takuun kaikille toimeksiannoillemme. Jos tilapäinen työntekijä jostain syystä ei täytä odotuksia, aloitamme hakuprosessin uudelleen ja löydämme pätevän korvaajan.

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi ovat erityisalueita, ja tavoitteenamme on aina varmistaa onnistunut lopputulos jokaisessa toimeksiannossa vastaamaan kaikkia tarpeita.

Henkilöstövuokraamisen edut

Henkilöstövuokrattu työntekijä tyytyväisenä

Henkilöstövuokraus on erinomainen vaihtoehto yrityksille, jotka haluavat saada lisää työvoimaa tarpeen mukaan. Valtagroupin tarjoama henkilöstövuokrauspalvelu tarjoaa yritykselle järkevän tavan joustaa arjessa ja tarjota lisäresursseja liiketoiminnan tarpeisiin. Tämän lisäksi Valtagroupin henkilöstövuokrauspalvelu tarjoaa kattavan tuen koko prosessin ajan, joka ei rajoitu ainoastaan työntekijöiden välitykseen.

Valtagroupin henkilöstövuokrauspalvelu tarjoaa huolellisesti valitun henkilöstölisäyksen, joka vastaa yrityksen tarpeisiin. Rekrytointiprosessi on läpinäkyvä ja yritys saa mahdollisuuden osallistua ehdokkaiden valintaprosessiin. Tämä varmistaa sen, että yritys saa juuri heidän tarpeisiinsa sopivan henkilön.

  1. Henkilöstövuokraus on erinomainen ratkaisu yrityksille, jotka tarvitsevat lyhyt- tai pitkäaikaista työvoimaa ilman rekrytointiprosessin haasteita ja resurssien sitomista. Tämä palvelu mahdollistaa yritykselle joustavan tavan vastata työn määrään ja kausiluonteisiin tarpeisiin

  2. ValtaGroupin henkilöstövuokrauspalvelu varmistaa, että työntekijän ja asiakasyrityksen kokemus on positiivinen ja oikeudenmukainen. Yrityksen asiantuntijat ovat jo valinneet ja arvioineet alan ammattilaiset, mikä tekee rekrytoinnista helpompaa.

  3. Asiantuntijamme ovat jo valinneet ja arvioineet alansa ammattilaiset, mikä tarkoittaa sitä, että yritys saa käyttöönsä jo valmiiksi päteviä työntekijöitä ilman rekrytointiprosessin vaivaa. Tämä helpottaa ja nopeuttaa työvoiman hankintaa ja varmistaa, että yritys saa tarvitsemansa työntekijät nopeasti ja tehokkaasti.

  4. Me vastaamme kaikista työnantajavelvoitteista, kuten vakuutuksista, eläkkeistä ja sopimuksista, mikä vapauttaa asiakasyrityksen resursseja muuhun liiketoimintaan. Lisäksi henkilöstövuokrauspalvelu mahdollistaa yritykselle tehokkaan tavan palkata uusia työntekijöitä tarpeen mukaan.