Henkilöstöä muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Henkilöstövuokrausta Helsingissä
vuosien kokemuksella

Oletko vailla henkilövuokrauksen kumppania ja paikkakuntasi on Helsinki tai pääkaupunkiseutu? Hienoa, olet oikeassa paikassa – me autamme mielellämme. Henkilöstövuokrauksen avulla voit ratkaista erilaisia tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti väliaikaista tai määräaikaista osaamista, riippumatta yrityksen koosta. Tällaisia tilanteita ovat yleensä erilaiset projektit ja sijaisuudet, sesonkihuiput, ylimenokaudet sekä strategiset päätökset, kuten alihankinnan käyttö resurssien hallinnassa. Henkilöstövuokraus tarjoaa joustavuutta ja apua kaikkiin näihin tarpeisiin. Hyvin hoidettu henkilöstövuokrauksen rekrytointiprosessi luo hakijalle mielikuvan organisaatiostanne. ValtaGroupissa tiedämme, että prosessin tarjoama palvelukokemus on tärkeä sekä hakijoille että teille. Tilatessanne henkilöstövuokrauspalvelumme voitte hyödyntää laajaa hakijakantaamme ja rekrytointiasiantuntijoidemme vahvaa kokemusta sekä osaamista henkilöstövalinnassa. Tämä mahdollistaa yhdessä valitun työntekijän osaamisen ja tuloksellisuuden varmistamisen vuokrauksen aikana, sekä säästää aikaa ja rahaa. Me hoidamme kaikki hallinnolliset tehtävät puolestanne – tottakai. Henkilöstövuokrauksessa työsopimus on työntekijän ja henkilöstövuokrausyrityksen välillä. Sen sijaan teidän ja ValtaGroupin välille laaditaan sopimus, jonka puitteissa voitte hyödyntää palveluamme joustavasti tarpeidenne mukaisesti. Voitte halutessanne ja sopimuksemme mukaisesti rekrytoida vuokratyöntekijän myöhemmin omille palkkalistoillenne. Valtaosa ValtaGroupin vuokratyöntekijöistä työllistyykin ajan mittaan yrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Valtavan helppo ja huoleton rekrytointitapa.

ValtaGroup tarjoaa ratkaisuja rekrytointeihin. Käytä Valtaa viisaasti.

Työntekijä on haastattelussa henkilöstövuokrauksessa

Henkilöstövuokrauksen edelläkävijä

ValtaGroup on henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut mm. rekrytointiin ja henkilöstövuokraukseen. Meillä on hyvin suunnitellut prosessit ja vahva rekrytointiosaaminen, joka mahdollistaa onnistuneen henkilöstövuokrauksen ja vakituiset rekrytoinnit myös johto- ja päällikkötason tehtäviin sekä vaativiin asiantuntijatehtäviin. Rajoitamme konsulttien määrää henkilöstövuokrauksessa, jotta voimme tarjota asiantuntevaa palvelua asiakkaillemme useilla eri toimialoilla. Tarjoamme täyden takuun kaikille vuokraustoimeksiannoille. Jos tilapäinen työntekijä ei jostain syystä vastaa odotuksia, käynnistämme hakuprosessin uudelleen ja etsimme pätevän korvaajan.

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi ovat erityisosaamistamme, ja tavoitteenamme on aina varmistaa onnistunut lopputulos jokaisessa toimeksiannossa vastaamaan kaikkia tarpeita.

Henkilöstövuokraamisen edut

Henkilöstövuokraus tarjoaa lähes riskitöntä joustoa yrityksen arkeen, sillä voitte helposti ja vaivattomasti saada lisää työvoimaa tarpeen mukaan. Henkilöstövuokrauksen tarjoaja tarjoaa tukea koko prosessin ajan, ei pelkästään työntekijöiden välityksessä. Rekrytoija vastaa rekrytointiprofiilin luomisesta, sopivien ehdokkaiden löytämisestä, henkilöarvioinnista ja työsopimuksen tekemisestä.

Me hoidamme rekrytointiprosessin ja byrokratian puolestanne, jotta voitte keskittyä yrityksenne tarvitseman työvoiman käyttöön.

  1. Henkilöstövuokraus tarjoaa nopean ja kustannustehokkaan tavan palkata uutta henkilökuntaa ilman rekrytointiprosessin haasteita ja resurssien sitomista.
  2. Henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan ratkaisun sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin työvoiman tarpeisiin, mahdollistaen yrityksen resurssien tarkan hallinnan vastaamaan työn määrää ja kausiluonteisia tarpeita.
  3. Valtagroup varmistaa, että henkilöstövuokraus on oikeudenmukaista ja tarjoaa hyvän kokemuksen sekä työntekijälle että asiakasyritykselle.
  4. Henkilöstövuokrauksen ammattilaiset ovat jo valinneet ja arvioineet alan osaajat, mikä tekee etsinnästä riskitöntä.
  5. Vuokratyövoimaa tarjoava yritys vastaa kaikista työnantajavelvoitteista, kuten vakuutuksista, eläkkeistä ja sopimuksista.