Henkilöstöä muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Henkilöstövuokrausta Helsingissä
vuosien kokemuksella

Oletko vailla henkilövuokrauksen kumppania ja paikkakuntasi on Helsinki tai pääkaupunkiseutu? Hienoa, olet oikeassa paikassa – me autamme mielellämme. Henkilöstövuokrauksen avulla voit ratkaista erilaisia tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti väliaikaista tai määräaikaista osaamista, riippumatta yrityksen koosta. Tällaisia tilanteita ovat yleensä erilaiset projektit ja sijaisuudet, sesonkihuiput, ylimenokaudet sekä strategiset päätökset, kuten alihankinnan käyttö resurssien hallinnassa. Henkilöstövuokraus tarjoaa joustavuutta ja apua kaikkiin näihin tarpeisiin.

Hyvin hoidettu henkilöstövuokrauksen rekrytointiprosessi luo hakijalle mielikuvan organisaatiostanne. ValtaGroupissa tiedämme, että prosessin tarjoama palvelukokemus on tärkeä sekä hakijoille että teille. Tilatessanne henkilöstövuokrauspalvelumme voitte hyödyntää laajaa hakijakantaamme ja rekrytointiasiantuntijoidemme vahvaa kokemusta sekä osaamista henkilöstövalinnassa. Tämä mahdollistaa yhdessä valitun työntekijän osaamisen ja tuloksellisuuden varmistamisen vuokrauksen aikana, sekä säästää aikaa ja rahaa. Me hoidamme kaikki hallinnolliset tehtävät puolestanne – tottakai.

Henkilöstövuokrauksessa työsopimus on työntekijän ja henkilöstövuokrausyrityksen välillä. Sen sijaan teidän ja ValtaGroupin välille laaditaan sopimus, jonka puitteissa voitte hyödyntää palveluamme joustavasti tarpeidenne mukaisesti.

Voitte halutessanne ja sopimuksemme mukaisesti rekrytoida vuokratyöntekijän myöhemmin omille palkkalistoillenne. Valtaosa ValtaGroupin vuokratyöntekijöistä työllistyykin ajan mittaan yrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Valtavan helppo ja huoleton rekrytointitapa.

ValtaGroup tarjoaa ratkaisuja rekrytointeihin. Käytä Valtaa viisaasti.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.