Henkilöstöä muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus tuo yrityksille joustavuutta työntekijätarpeen vaihdellessa. Tilauskanta ja henkilöstötarpeet muuttuvat esimerkiksi sesonkien mukaan, jolloin yritys hyötyy henkilöstövuokrauksen nopeudesta ja joustavuudesta. Henkilöstövuokraus on nykypäivänä myös yksi rekrytoinnin väline, minkä avulla yritys voi löytää pysyvän osaajan osaksi omaa henkilöstöään.

Me ValtaGroupilla kuuntelemme asiakasta ja haemme soveltuvan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Olemme kunnianhimoisia laadun suhteen – tarkkaan hiotut työskentelytapamme takaavat onnistuneen lopputuloksen. Luottamus ja henkilökohtainen palvelukokemus ovat meille tärkeintä, jonka vuoksi kohtaamme jokaisen asiakasyrityksen ja työnhakijan yksilöllisesti.

Kokenut vuokratiimimme on kehittänyt vuosien saatossa prosesseja, joiden avulla pystymme tukemaan asiakkaan päätöksentekoa. Tähän kuuluvat muun muassa kirjallinen ehdokkaiden esittely, vuokrausta tukevat järjestelmät sekä asiakkaan ja työntekijän tukeminen vuokratyösuhteen aikana.

 

HENKILÖSTÖVUOKRAUKSEN HYÖDYT

1. KUSTANNUKSET
Rekrytointi on yrityksen keskeinen toiminto ja aikaa vievä prosessi. Hyödyntämällä henkilöstövuokrausta päättäjät voivat keskittyä yrityksensä ydinliiketoimintaan. Suunnitelmallinen ja moderni henkilöstövuokrausprosessi vahvistaa asiakkaidemme työnantajakuvaa ja alentaa rekrytoinnin kustannuksia pidemmällä aikavälillä.

2. LAATU
Me huolehdimme, että valitut vuokratyöntekijät sopivat osaamisensa lisäksi myös yrityksenne kulttuuriin. Henkilöstövuokrausta käyttämällä minimoit mahdolliset uuden työntekijän palkkaamiseen liittyvät riskit ja sudenkuopat. Saamamme palautteen mukaan toimeksiannoissa esitellyt ehdokkaat ylittävät asiakkaidemme odotukset.

3. OSAAMINEN
Meillä on monipuolinen toimialaymmärrys – ymmärrämme asiakkaan tarpeet sekä minkälaista osaamista työntekijöiltä odotetaan. Kokemuksemme kautta tuomme ulkopuolisen ammattilaisen näkemystä päätöksenteon tueksi.

4. NOPEUS JA TOIMITUSVARMUUS
Henkilöstövuokrauksessa avainasemassa ovat kyky reagoida nopeasti, tavoitettavuus ja toimitusvarmuus. Tuomme resursointiinne suunnitelmallisuutta, ennakointia ja joustavuutta. Jotta voimme olla nopeita, panostamme tiiviiseen yhteydenpitoon ja kumppanuuden kehittämiseen.

Tarjoamme henkilöstövuokrausta mm. seuraavilla paikkakunnilla:

Henkilöstövuokraus Helsinki

Henkilöstövuokraus Tampere

Henkilöstövuokraus Seinäjoki

Yhteyshenkilösi

Valtavan helppo ja huoleton rekrytointitapa.

Helpotusta rekrytointeihin henkilöstövuokrauksen avulla.

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.