Henkilöstöä muuttuviin liiketoiminnan tarpeisiin.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksen avulla voit ratkaista erilaisia tilanteita, joissa tarvitaan nopeasti väliaikaista tai määräaikaista osaamista yrityksen koosta riippumatta. Näihin tilanteisiin kuuluvat tyypillisesti erilaiset projektit ja sijaisuudet, sesonkihuiput, ylimenokaudet sekä yrityksen strategiset päätökset, kuten alihankinnan käyttö resurssien hallinnassa. Henkilöstövuokraus tarjoaa joustavuutta ja apua kaikkiin näihin tarpeisiin.

Hyvin hoidettu henkilöstövuokrauksen rekrytointiprosessi luo mielikuvaa hakijalle organisaatiostanne. Meille ValtaGroupissa ei ole yhdentekevää, minkälaisen palvelukokemuksen prosessi antaa hakijalle tai teille. Pääsette tilaajana hyödyntämään laajaa hakijakantaamme sekä rekrytointiasiantuntijoidemme vahvaa kokemusta ja osaamista henkilöstövalinnassa. 

Tämä antaa teille mahdollisuuden todentaa yhdessä valitun työntekijän osaamisen ja tuloksellisuuden vuokrauksen aikana, sekä tuo teille ajan ja rahan säästöä. Me hoidamme kaikki hallinnolliset työt puolestanne – tottakai.

Henkilöstövuokrauksessa työsopimus on työntekijän ja henkilöstövuokrausyrityksen välinen. Teidän ja ValtaGroupin välille sen sijaan laaditaan sopimus, jonka puitteissa voitte hyödyntää palveluamme joustavasti tarpeidenne mukaisesti. 

Voitte halutessanne ja sopimuksemme mukaisesti rekrytoida vuokratyöntekijän myöhemmin omille palkkalistoillenne. Valtaosa ValtaGroupin vuokratyöntekijöitä työllistyykin ajan mittaan yrityksen vakituiseksi työntekijäksi.

Tarjoamme henkilöstö vuokrausta mm. seuraavilla paikkakunnilla:

Henkilöstövuokraus Helsinki

Henkilöstövuokraus Tampere

Henkilöstövuokraus Seinäjoki

Valtavan helppo ja huoleton rekrytointitapa.

ValtaGroup tarjoaa ratkaisuja rekrytointeihin. Käytä Valtaa viisaasti.

Henkilöt sopivat henkilöstövuokrausesta

Henkilöstövuokrauksen edelläkävijä

Valtagroup on henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut mm. rekrytointiin ja henkilöstövuokraukseen. Meillä on hiotut prosessit ja vahva rekrytointiosaaminen, mikä mahdollistaa onnistuneet henkilöstövuokraukset ja vakituiset rekrytoinnit myös johto- ja päällikkötason tehtäviin sekä vaativiin asiantuntijatehtäviin. Henkilöstövuokrauksessa rekrytoijamme vastaavat vain rajallisesta määrästä konsultteja, jotta voimme tarjota mahdollisimman asiantuntevaa palvelua asiakkaillemme lukuisilla eri toimialoilla. Tarjoamme täyden takuun kaikille vuokraustoimeksiannoille. Jos et ole tyytyväinen tilapäiseen työntekijään jostain syystä, käynnistämme hakuprosessin uudelleen ja etsimme henkilön, jolla on vastaava pätevyys.

Henkilöstövuokraus ja rekrytointi ovat meidän erikoisosaamista, ja haluamme varmistaa aina onnistuneen ja kaikkiin tarpeisiin vastanneen lopputuloksen jokaisessa toimeksiannossa.

Henkilöstövuokraamisen edut

Henkilöstövuokraus tarjoaa lähes riskitöntä joustoa yrityksen arkeen, sillä voitte helposti ja vaivattomasti saada lisää työvoimaa juuri silloin, kun sitä tarvitsette. Henkilöstövuokrauksen tarjoaja tukee teitä koko prosessin ajan, ei pelkästään työntekijöiden välityksessä. Asiakasyritykselle nimetty rekrytoija vastaa rekrytointiprofiilin luomisesta, sopivien ehdokkaiden löytämisestä, heidän henkilöarvioinnistaan ja työsopimuksen tekemisestä.

Me hoidamme rekrytointiprosessin ja byrokratian, jotta te voitte keskittyä yrityksenne tarvitseman työvoiman käyttöön.

  1. Henkilöstövuokraus mahdollistaa nopean ja kustannustehokkaan palkkauksen ilman rekrytointiprosessin haasteita ja resurssien sitomista.
  2. Henkilöstövuokraus tarjoaa joustavan ratkaisun sekä lyhyt- että pitkäaikaisiin työvoiman tarpeisiin.
  3. Henkilöstövuokraus mahdollistaa yrityksen resurssien tarkan hallinnan vastaamaan työn määrää ja kausiluonteisia tarpeita.
  4. Valtagroup varmistaa, että henkilöstövuokraus on oikeudenmukaista ja tarjoaa sekä työntekijälle että asiakasyritykselle hyvän työkokemuksen.
  5. Henkilöstövuokrauksen ammattilaiset ovat jo valinneet ja arvioineet alan osaajat, mikä tekee etsinnästä riskitöntä.
  6. Vuokratyövoimaa tarjoava yritys vastaa kaikista työnantajavelvoitteista, kuten vakuutuksista, eläkkeistä ja sopimuksista.