Emma Hinkka

rekrytointi

Valmistuin kauppatieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta kesällä 2020. Monipuoliset johtamisen ja markkinoinnin opinnot sekä Tampereen yliopiston vapaa sivuaineoikeus ovat mahdollistaneet laajan ja hyvän pohjan monille erilaisille tehtäville. Vuodet yliopistolla opettivat myös uteliaisuutta: olen innokas tutkimaan, löytämään ja kehittämään itseäni jatkuvasti uusilla saroilla.

Minulla on monipuolinen työhistoria niin myyntiin kuin viestintään liittyvien tehtävien parissa. Olen ollut mukana useissa erilaisissa hienoissa  projekteissa, joissa olen päässyt kehittämään osaamistani koko ajan monipuolisempaan suuntaan. Esimerkkinä tällaisesta projektista mainittakoon työskentely ohjaaja Marika Vapaavuoren assistenttina Tampereen teatterin Anna Karenina -näytelmässä — kulttuurialan aitiopaikalla.  Työskentely eri aloilla ja erilaisten ihmisten kanssa on kehittänyt minua työntekijänä ja samalla lisännyt ymmärrystäni siitä, missä haluan nähdä itseni tulevaisuudessa. Viestintäharjoittelu ja työskentely New Yorkissa kesällä 2016 sytyttivät minussa palavan halun haastavia ja vaativia tehtäviä kohtaan ja tämän kokemuksen jälkeen suuntani on ollut selvä — ylöspäin.

Olen parhaimmillani työskennellessäni ihmisten parissa ja kaikkien pallojen ollessa yhtä aikaa ilmassa. Minulle on tärkeää ihmisen kohtaaminen ihmisenä ja tämä on asia, jonka toivon tulevaisuudessa nousevan entistä merkityksellisemmäksi työelämässä.

Olen todella innoissani ja motivoitunut päästessäni työskentelemään Valta Groupilla rautaisten, pitkän linjan ammattilaisten kanssa. 

Ota rohkeasti yhteyttä.

Varaa maksuton käynti minulta

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.