Anna Hirsimäki

rekrytointi ja suorahaku

Olen Anna, Seinäjoella asusteleva äiti-ihminen sekä kahdelle lapselleni että yhdelle mäyräkoiralle. Olen kotoisin Etelä-Pohjanmaalta ja alueen muusta väestöstä poiketen en ole ikinä elämässäni harrastanut pesäpalloa – ja hyvä niin. Sovin enemmän yksilöurheilun puolelle, jossa syyttävä sormi osoittaa vain yhteen osoitteeseen. Olen kilpailuhenkinen ihminen ja sytyn haasteista, olipa kyseessä sitten kaupan kassalla kassahenkilön voittaminen pakkaamalla ostokset pussiin ennen hinnan kertomista tai jouluaattona Alias-pelissä oman perheen rökittäminen. Tämän lisäksi olen tarkka ja tehokas tekijä, joka tykkää hoitaa tehtävät mielellään heti ja mahdollisimman huolellisesti. Nautin kiireettömistä aamuista, suklaasta sekä sairaaladraamasarjoista.

Rekrytointialan tehokas ammattilainen

Aloitin työnteon ollessani 15-vuotias ja ensimmäinen työpaikkani oli puutarhurin apulainen – onneksi en valinnut tätä suuntaa urapolukseni, sillä kasvit eivät minun käsittelyssäni voi kovin hyvin. Löysin HR-maailman vuonna 2014 vähän sattumalta, mikä veikin sitten mennessään. Markkinoinnin tradenomiksi valmistuin Seinäjoen ammattikorkeakoulusta vuonna 2015 ja heti valmistumisen jälkeen sainkin ensimmäisen vakituisen työpaikan HR-alalta. Henkilöstöhallinnon lisäksi minulle on kertynyt osaamista mm. kaupanalalta, taloushallinnosta sekä kiinteistöalalta. Monipuolisen työhistoriani ansiosta minulla on vahva ymmärrys eri alojen henkilöstöhallinnosta ja rekrytointitarpeista – niin työnantajan kuin työntekijän näkökulmasta.

Olen työskennellyt henkilöstövuokrauksen parissa kahdeksan vuotta. Näiden vuosien aikana olen paitsi kartuttanut monipuolista käytännön kokemusta, myös seurannut aktiivisesti työelämän muutoksia pysyäkseni eri alojen murroksessa mukana. HR-työssä minua kiehtoo monipuolisuus, ihmisläheisyys, asiakkaiden auttaminen ja ratkaisujen keksiminen.

Nykyaikaiset työkalut ja avoin viestintä mahdollistavat laadukkaan suorahaun

ValtaGroupin ja minun tieni kohtasivat maaliskuussa 2022, jolloin aloitin työni suorahakujen ja rekrytointien parissa. Suorahaku on rekrytointikanavana erittäin tehokas ja ValtaGroup palveleekin asiakkaita useimmiten hybridimallin mukaisesti tehden rekrytoinneissa sekä perinteistä ilmoitushakua että suorahakua. Nämä kaksi rekrytointikanavaa tukevat toisiaan hyvin ja olemmekin löytäneet tämän konseptin kautta asiakkaillemme hyviä osaajia eri positioihin.

Palvelen asiakkaita avoimesti ja tehokkaasti. Pyrin aina selvittämään asiakkaan nykytilanteen ja rekrytointitarpeet, jotta osaan palvella heitä mahdollisimman laadukkaasti ja täsmällisesti. Minulle on tärkeää, että viestintä toimii läpi prosessin ja sekä asiakas että suorahakukandi ovat aina kartalla, missä mennään. Olen saanut asiakkailta kiitosta nopeudesta ja siitä, että olen löytänyt juuri asiakkaan näköiset tekijät eri tehtäviin. Minulla on käytössä modernit työkalut, joiden avulla löydän ehdokkaita haastaviinkin profiileihin. En luovuta ongelmien edessä, vaan koitan yhdessä asiakkaan kanssa kommunikoiden taklata esiin nousseet ongelmat.

Olen asiantuntijasi, kun etsit suorahaun ammattilaista! Laita rohkeasti sähköpostia tai nappaa puhelin käteen ja pirauta yllä näkyvään numeroon – autan mielelläni!

Varaa maksuton käynti minulta

Käytämme evästeitä helpottaaksemme sivuston käyttöä niin, että sen sisältö soveltuisi paremmin sinulle.